La Universitat Espanyola Nacional a Distància tindrà la seva seu catalana a Nou Barris

L´edifici Landscape, al costat de l´Heron City, acollirà la institució

La Universitat Espanyola Nacional a Distància (UNED) es trasllada. Actualment la seva seu a Catalunya es troba a l´edificici de la Maternitat, a la Travessera de les Corts, però aviat s´ubicarà a l´edifici Landscape. Potser aquest nom no us diu res, però es tracta del petit bloc situat entre l´Heron City i el gratacel del Banc Sabadell, tot just davant del cementiri de Sant Andreu. Aquest projecte està inclós dins la partida dels Fons Estatal d´Inversió Local -també coneguts com a ´Fons Zapatero´- destinats a impulsar obres i projectes no inclosos dins el PAD ni altres partides, i que com a objectiu final té crear ocupació. Aquest fons marca que els projectes escollits han d´acabar-se abans de final d´aquest any.

En un principi l´edifici Landscape havia d´allotjar la Facultat de Relacions Laborals de la Universitat de Barcelona (UB), però finalment es va descartar la idea perquè la UB va considerar que necessitava un espai més gran.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies