L´Arxiu Municipal de Nou Barris compleix 20 anys mirant al futur

El servei prepara la digitalització dels fons i el salt a internet

L’Arxiu Municipal de Nou Barris celebra aquests dies el seu vintè aniversari. Fa 20 anys que un grup de voluntaris van començar a recopilar i classificar els documents que reflecteixen la història del districte. Actualment és un servei totalment professional i obert al públic que afronta diversos reptes. D’una banda, l’Arxiu Municipal treballarà per millorar la difusió i fer més accessible la documentació als ciutadans. Una accessibilitat que passa per adaptar-se a les noves tecnologies. ‘Estem treballant perquè en els propers anys hi hagi molta documentació digitalitzada i que qualsevol persona pugui a tavés dels grans portals accedir a aquesta informació – explica Joaquim Borràs, Arxiver en Cap de l´Ajuntament de Barcelona- Aquest és un dels elements importants, com també entrar en aquest món apasionant que és el món de l’era digital, amb aquests arxius que neixen ara i que són immaterials perquè són arxius totalment en mitjans informàtics, i que d’alguna manera també els haurem de guardar’. D’altra banda, en els propers anys, l’Arxiu Municipal es traslladarà a una nova seu, ja que l’actual ubicació, a la Seu del Districte, es queda petita.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies