El Síndic de Greuges visita Nou Barris

Els veïns del districte poden consultar i exposar les seves queixes de les administracions públiques

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó (a la imatge), acompanyat d´altres membres del seu equip, visita avui el districte de Nou Barris per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques. L´equip del Síndic atendrà les visites des de les 10h fins a les 13h i de les 16h a les 19h al centre cívic Can Basté, al passeig Fabra i Puig, 274. Prèviament cal concertar l´entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat. L´objectiu de la visita és divulgar i apropar la institució a les persones i oferir la possibilitat que puguin presentar queixes o fer consultes sobre les administracions. En el mateix centre civic de Can Basté, fins el 4 d´abril, es podrà veure l´exposició ´Obrim Portes als Drets´, que presenta un compendi d´una dotzena de casos que s´han plantejat al Síndic durant els últims 25 anys, qüestions que comportaven una vulneració de drets. La intervenció de la institució ha comportat que s´introduíssin canvis substancials que han revertit en la societat, és a dir, que han obert portes que fins aleshores eren un obstacle. La mostra també serveix per commemorar els tres aniversaris que durant el 2009 celebra la institució: 600 anys de la creació, per part del rei Martí l´Humà, de la primera institució de defensa de drets a Catalunya, anomenada, el 1409, provisor de greuges. 30 anys de la recuperació de la figura del defensor amb l´Estatut d´autonomia de Catalunya de 1979. I 25 anys de la Llei reguladora del Síndic i fundació de la institució actual.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies