El Circus Klezmer torna a l´Ateneu

L´espectacle s´emmarca en la celebració del desè aniversari de l´escola de circ Rogelio Rivel

El Circus Klezmer torna a l’Ateneu Popular de Nou Barris des d´avui fins diumenge, després de més de dos-cents espectacles per tota Europa i el Japó. Nascut fa més de quatre anys com un projecte de Circ d’Hivern, aquest espectacle s’ha convertit en tot un referent de la producció circense catalana. Aquest retorn a l´Ateneu s´emmarca dins un cap de setmana ple d´activitats per celebrar els 10 anys de l´escola de circ Rogelio Rivel.

La trama teatral és la recreació dels preparatius i festeigs del dia de casament d’una petita comunitat on tots els personatges intenten que sigui un esdeveniment inoblidable. D’aquesta manera els convidats durant el dia de l´enllaç tracten d’alegrar els nuvis i preparen un gran banquet on s’ofereixen els millors talents artístics. En aquest simple marc dramàtic, on l’humor és constant, destaquen uns personatges clars i plens de divertits conflictes i obsessions com ara la neteja, el menjar, els intents d’impressionar la núvia o aconseguir-ne una d’entre els convidats. Tots els personatges formen una part petita i a la vegada indispensable en la preparació d’aquesta gran festa, al final de la qual participaran de l’alegria de la parella acabada de casar. L’escenografia utilitza uns elements molt simples, on es fan servir objectes d’ús quotidià (ampolles, cadires, taules, plats…) i colors càlids, buscant sempre la tonalitat sèpia com a referent que dóna a l’ambient una imatge similar a la de les fotografies de principis del segle XX.

Horaris:

Divendres 3 d’abril: 21 h
Dissabte 4 d’abril: 21 h
Diumenge 5 d’abril: 18 h

Preus:
Adults: 6 €
Nens (fins a 14 anys): 3 €

Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat, 11-15
Tel. 93 353 95 16

A la imatge, els protagonistes de Circus Klezmer.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies