10 anys d´esforç i somriures

L´escola de circ Rogelio Rivel exporta futurs artistes amb il·lusió i manca de recursos

L’escola de circ Rogelio Rivel està d’aniversari. Compleix 10 anys i, per celebrar-ho, professors i alumnes han organitzat diverses activitats fins avui. Es fan exposicions, tallers de tècniques de circ per a tots els públics i espectacles de cabaret a l’Ateneu Popular de Nou Barris.

Ja fa 10 anys que l’escola de circ Rogelio Rivel va aixecar la seva primera carpa. Des de llavors, hi han passat més de 200 alumnes que han après les diferents disciplines i tècniques. El balanç que els professors fan d’aquesta dècada entre malabars i cordes fluixes, és força positiu. ‘Estem contents de la feina que hem fet fins ara – explica l´Anne Morin, de la junta de profesors de l´escola de circ Rogelio Rivel- Hem tingut bons resultats, tenim molta gent que ha començat aquí i està o bé a escoles superiors (a fora perquè aquí no n’hi ha) o que estan treballant en el mercat laboral’.

Però mantenir en peu la carpa de l’escola de circ Rogelio Rivel no ha estat fàcil. La manca de recursos i de reconeixement és, encara avui, el taló d’Aquil·les del circ. Tot i que amb els anys ha augmentat l’interès pel circ a Barcelona, els professionals coincideixen a dir que gran part de les inversions van destinades a la creació. ‘El futur seria que s’acabés fent un edifici i que l’escola no fos només aquesta carpa- reflexiona la Sònia Domínguez, professora de l´escola de circ Rogelio Rivel- Que pogués haver-hi més formació de la que hi ha. Nosaltres només fem formació base, que són dos anys només. L’objectiu és que al final hi acabi havent formació professional de grau superior.’

Però com sempre, la il·lusió i l’esforç dels professionals és el que fa que dia a dia l’escola que duu el nom del germà del pallaso Charlie Rivel mai perdi el somriure.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies