Conills i ous de Pasqua

Si voleu participar d´aquesta tradició us expliquem les regles del joc

A molts països d’Europa i als Estats Units no tenen la tradició de regalar la mona, però sí els ous de Pasqua. El primer que fan els nens i nenes quan s’aixequen al matí és buscar els ous i els conills de xocolata que, segons la tradició, el Conill de Pasqua ha amagat la nit anterior.
Si voleu gaudir d´aquesta tradició us expliquem les regles del joc. Primer s´han de fer els ous de Pasqua buidant uns quants ous de gallina. Pareu atenció al fer els forats i no trenqueu els ous apretant-los massa fort. A continuació, els més petits poden fer servir el seu talent i creativitat per pintar-los i decorar-los tant bé com puguin. Es tracta d´una tasca molt delicada, però molt entretinguda. Un cop decorats els ous, arriba el millor: col·locar els ous en un cistellet, amb molta cura, per tal que el conillet de Pasqua els pugui amagar per l´endemà recuperar-los.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies