II Cros Escolar de Nou Barris

El Parc Central acull una jornada esportiva per als més joves

Nou Barris acull la segona edició del Cros Escolar de Nou Barris, corresponent a la darrera prova de la Challenge de Cros Escolar de la ciutat de Barcelona i organitzat conjuntament pel Districte de Nou Barris, el Club d´Atletisme Nou Barris, el Consell de l´Esport Escolar de Barcelona i l´Agrupació Atlètica Catalunya-UBAE.
Hi poden participar tots els atletes escolaritzats a Barcelona ciutat, prèvia inscripció. La inscripció inclou l´assegurança corresponent. També es poden inscriure, a qualsevol dels crossos, atletes (amb llicència actualitzada del seu Consell) pertanyents als altres dos Consells Esportius del Barcelonès (CEBN i CEBS).

L´ordre de les curses serà el següent:
10 h: Nois i noies nascuts els anys 91, 92, 93 i 94
10.20 h: Nois i noies nascuts l´any 1995
10.35 h: Nois i noies nascuts l´any 1996
10.45 h: Repartiment de premis de les 3 primeres curses
11.00 h: Nois i noies nascuts l´any 1997
11.10 h: Nois i noies nascuts l´any 1998
11.25 h: Nois i noies nascuts l´any 1999
11.40 h: Repartiment de premis de les tres darreres curses
11.50 h: Nois i noies nascuts l´any 2000
12.05 h: Nois i noies nascuts l´any 2001
12.20 h: Nois i noies nascuts l´any 2002
12.30 h: Repartiment de premis de les tres darreres curses

Rebran medalla els 8 primers classificats de cada categoria i sexe i es donarà un petit obsequi a tots els participants. També seran premiats els 8 primers classificats de la Challenge, a nivell de ciutat, per categoria i sexe. El lliurament de trofeus es farà en el transcurs de la Jornada Final d´Atletisme en pista del CEEB, durant el mes de maig, un cop finalitzats tots els crossos. La Challenge de cros estarà formada per sis curses. El conjunt d´aquestes constituirà un sistema de puntuació que es premiarà per any de naixement i sexe.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies