Sant Jordi solidari

Llibres, roses i pensaments omplen la Via Júlia

Molts veïns de Nou Barris van optar per viure la Diada de Sant Jordi al barri. La marquesina de la Via Júlia va convertir-se en l’epicentre de l’activitat de la jornada. De bon matí, els veïns i veïnes passejaven amb tranquilitat, sense aglomeracions ni cues, per la fira de llibres i roses. Una fira on, cada any, les paradetes d’entitats juvenils i solidàries es barregen amb les parades típiques de floristes i llibreters. És el cas del comité de solidaritat amb Nicaragua, on a banda dels llibres s’oferien pensaments escrits en punts de llibre. ‘A la gent que compra un llibre, li donem també un pensament´, ens explica en Rafa Juncadella (a la imatge, amb un megàfon), membre del comité de solidaritat amb Nicaragua. Els diners que es recapten amb la venda de llibres es destinen a diferents projectes que el comité du a terme a la ciutat d’Estelí. Altre exemple de solidaritat el vam trobar a la parada del TEB (Taller Escola Barceloneta), els nois del centre per a discapacitats psíquics oferia punts de llibre fets per ells mateixos. Van ser molts els veïns que van apropar-se a comprar a parades com aquestes, per seguir la tradició de Sant Jordi amb un valor afegit.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies