El nou ascensor del Turó de la Peira s´ha de reparar

El operaris treballen per restablir el servei que facilita l´accés al mercat i el metro

Ahir al matí els tècnics reparaven el nou ascensor de carrer que es va inaugurar diumenge al barri del Turó de la Peira. Un ascensor que connecta el carrer de Rosario Pi amb la Plaça de Josep Ignasi Urenda, a través d’una passarel·la que passa per damunt les cotxeres de TMB. És una de les connexions molt esperada per als veïns i forma part d’un pla més ampli de millora del barri. Però de moment, l’alegria dels veïns ha durat ben poc. Divendres de la setmana passada va entrar en funcionament l’ascensor, però diumenge tot just una hora després de inaugurar-se, va quedar fora de servei. Ara els veïns estan a l’espera que els operaris reparin l’ascensor.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies