La Biblioteca de les Roquetes aixeca un Castell de Sucre

La rondallaria Lara Díez ens endinsarà dins aquest conte tan dolç

Per fer la primera pastisseria del món caldrà que la Maria, la seva mare fornera, el Xavi, el seu pare transportista, la reina de les fades, la fada Lara i el Marraco aportin una part dels seu poder i saber… Però com poden coincidir aquests personatges tan diferents? La boira, el bosc de les fades, el carrer Major i la cova del drac ens mostraran que es pot construir un castell de sucre si ens ajudem i tenim paciència. Aquesta serà la narració que avui acull la Biblioteca de les Roquetes, a càrrec de Lara Díez. La rondallaira us portarà al món de la imaginació amb els seus contes, però per viatjar-hi cal estar amb les orelles ben obertes.

Edat recomanada 3-9 anys
El castell de sucre
Sac de rondalles
18h
Biblioteca Les Roquetes
Via Favència, 288 B
Tel. 93 276 87 85

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies