Estrena en fals de l´ascensor del carrer d´Amílcar

Els veïns del Turó de la Peira es queixen que, després de la inauguració, l´aparell ha estat una setmana fora de servei

L’Ajuntament ha estrenat fa uns dies un nou ascensor al Turó de la Peira. Es tracta d’un elevador i una passera que salva un fort desnivell que hi ha entre els jardins de Josep Ignasi Urenda i el carrer d’Amílcar. Una solució per als veïns, la majoria gent gran, que hi viu, i que fins ara han de fer una gran volta per accedir al metro, al mercat, als comerços i la resta de serveis. Però l’aparell ha començat amb mal peu. Poques hores després d´inaugurar-se, es va espatllar. Dels darrers 10 dies, només ha funcionat un parell de dies. Els veïns es queixen que l’Ajuntament ha trigat més d’una setmana en arreglar el nou ascensor. ´Crec que el mínim que podem exigir a l´Ajuntament és que quan inauguri un ascensor, funcioni bé – es queixa l´Antonio Silva, president de l’Associació de Veïns del Turó de la Peira- Ja tenim l´experiència de l´ascensor del carrer de Canfranc, que en dos anys no fa més que acumular problemes i que dura molt poc en servei. I els veïns del Turó de la Peira estem farts dels problemes amb els ascensors´. L´elevador del carrer de Canfranc es va inaugurar fa un parell d´anys i salva les nombroses escales que uneixen el carrer de Cadí amb el Passeig de Fabra i Puig. Però l´ascensor pateix contínues avaries i actes vandàlics. Els veïns témen ara que passi el mateix amb el nou elevador del carrer d’Amílcar.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies