Porta s´allunya del fantasma de la droga

El president de l´AV rep la medalla dels Mossos d´Esquadra per la seva col·laboració per erradicar el problema

Els veïns de Porta donen per tancada l’alarma per la presència de la droga als seus carrers. Fa tres anys, els veïns van veure com augmentava vertiginosament la venda de droga al seu barri, especialment als entorns del polígon de Renfe Meridiana (a la imatge). Un problema arrel·lat a la zona des dels anys 80 i empitjorat amb el tancament de Can Tunis. Els veïns es queixaven que arreu trobaven xeringues i drogodependents. Després de manifestacions i reunions amb l’Ajuntament i els cossos de seguretat, l’associació de veïns de Porta va començar una col·laboració amb els mossos d’esquadra que no va trigar en donar fruits, amb tota una sèrie de detencions. Si aquesta setmana han començat els judicis contra alguns dels pressumptes traficants que van ser detinguts, altres veïns con el Laurio Perdiguero, president de l´AV de Porta, reben felicitacions, com la medalla dels Mossos d’Esquadra que va ser lliurada a Perdiguero com a reconeixement a la seva col·laboració per erradicar la venda de droga al barri.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies