Dia de la Mare

Els fills i filles els hi agraeixen avui al seva paciència i amor

Des de fa uns anys, el primer diumenge de maig està marcat al calendari com al Dia de la Mare. Inicialment, quan es va implantar, era la festivitat de la Immaculada, el 8 de desembre, però a partir de finals dels setanta es va traslladar al primer diumenge de maig.
Aquesta festa, de recent implantació, està força arrelada, en tant que homenatge a totes les mares. És una mostra d´estimació i agraïment envers la mare de cadascú. Els més petits de la casa acostumen a regalar a les seves mares manualitats fetes a casa o a l´escola i els més grans, solen optar per anar de compres. També s´està introduint un postre especial pel dia d´avui. Un pastís en forma de cor i amb al·legories dedicades a la mare. ´T´estimo mare´, és el que més es llegeix en els pastissos el dia d´avui. Però recordeu que a les mares se les ha de cuidar tot l´any, no només avui.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies