L´estació de la línia 11 Casa de l´Aigua tancada per obres

En els propers mesos s´instal·laran mampares a l´andana que permetran una futura conducció automàtica dels combois

L’estació Casa de l’Aigua de la línia 11 del metro restarà tancada per obres fins a principis de setembre. En aquest temps s´instal·laran mampares amb portes automàtiques a l’andana de l’estació, tal i com s´ha fet a les dues andanes de l´estació de Torre Baró. Aquestes portes permetran en un futur la conducció automàtica dels trens a la línia 11. El tancament provisional de l’estació va agafar ahir per sorpresa a alguns usuaris. Fins que acabin les obres els veïns propers a la parada tancada hauran d’agafar el metro a l’estació de la Trinitat Nova, situada molt a prop de la Casa de l’Aigua.
Segons ha informat TMB, la circulació de trens no es veurà afectada durant el tancament de l’estació Casa de l’Aigua. Un cop instal·lades les mampares, els treballs es traslladaran a l’estació de Ciutat Meridiana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies