Una explosió de gas causa un ferit greu al barri de les Roquetes

L´home va ser traslladat a la Vall d´Hebron amb 50% del cos cremat

L’home que va quedar ferit greu en l´explosió de gas al barri de les Roquetes evoluciona favorablamente a la unitat de cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron. El ferit té un 50 per cent del cos cremat i el seu estat és greu.
L´explosió va produïr-se a dos quarts de sis de la tarda de dimecres a casa seva, situada al número 3 del carrer de Romaní. L’edifici va haver de ser desallotjat, però els veïns van poder retornar casa seva en no apreciar-se danys estructurals a la finca.

A la imatge, el pis afectat per l´explosió al carrer de Romaní.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies