Gran èxit del primer cap de setmana de Festa Major

Els veïns i veïnes van acudir multitudinàriament als diferents espectacles i actes tradicionals

La Festa Major de Nou Barris ha viscut amb una gran participació el seu primer cap de setmana. Els veïns del districte van acudir massivament a tots els actes programats, que enguany sí, es van poder dur a terme sense problemes metereològics.

Un cop més, la plaça Major del Districte es va vestir ahir de gala per rebre els actes centrals de la Festa Major. L´actriu Amparo Moreno (a la imatge) va ser l’encarregada de fer el toc d’inici amb un pregó carregat de simpatia i molts petons, on va el·logiar el caràcter lluitador dels veïns de Nou Barris i ens va convidar a gaudir amb ´bon rotllo´, imaginació i amor dels diferents actes de la festa.
Al matí de festa major no hi van faltar la tradicional cercavila, els trabucaires i els castellers. I per agafar energia, els mercats muncipals del districte van oferir els seus millors productes gratuïtament als veïns. Enguany, els veïns de Nou Barris han pogut visitar també alguns dels espais més emblemàtics de la Seu del Districte en una jornada de portes obertes que va ser tot un èxit.

Avui és el torn de les entitats. Aquest vespre coneixerem les 4 entitats guardonades per la seva tasca quotidiana als nostres barris. Serà a la cerimònia d´entrega dels 9ens Premis Nou Barris.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies