El Puchero del Hortelano es barreja avui amb el Mercat Medieval i la Nit de Foc

Nou Barris encara la recta final de la seva festa major

La Festa Major de Nou Barris, que des del passat 22 de maig està omplint els carrers del districte amb múltiples activitats per a grans i petits, encara aquest cap de setmana la seva recta final amb una programació d’activitats dins la qual destaquen avui el Mercat Medieval, el concert d’Arangu i El Puchero del Hortelano, i la Nit de Foc. Anem per parts.

Durant tres dies, la plaça Major de Nou Barris i el pati del Districte es converteixen en escenaris d’un altre temps gràcies al Mercat Medieval, que s’ha convertit en tot un referent de la Festa Major de Nou Barris i que compta amb un seguiment popular excepcional. El Mercat acull un campament medieval amb nombroses parades on es poden adquirir productes tradicionals i artesanals i contemplar antigues tècniques de fabricació d’aliments i artesania, a més de gaudir de diversos espectacles medievals.

El foc i els petards tindran el seu lloc al a festa a partir de les 18h. Primer amb els petits i el seu correfoc infantil amb un recorregut que passarà per: plaça Major de Nou Barris i carrer d´Albert Einstein fins al Parc Central, on es farà l’encesa final. I després, a les 21h, serà el torn del Correfoc de diables i bèsties de foc a càrrec del Grup de Foc de Nou Barris. El recorregut serà el següent: Albert Einstein, pl. Major de Nou Barris, Doctor Pi i Molist, pg. Urrútia i Villalba dels Arcs fins al Parc Central.

Enguany, el gran concert de la Festa Major de Nou Barris compta amb dues bandes excepcionals: Arangu i El Puchero del Hortelano. La cità serà a la Plaça Major de Nou Barris (Doctor Pi i Molist, 133), dissabte 30 de maig, a les 23 h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies