Jocs Olímpics sènior a Vallbona

La residència de gent gran acull una jornada de competicions esportives amb altres tres centres

Ahir va ser un dia ben especial per als avis i àvies de la Residència de Vallbona. Celebraven la primera olimpíada de residències de la Fundació Pere Mata amb altres 3 centres del Poblenou, Balaguer i Bellpuig. En total, uns 180 avis i àvies van participar en les diferents competicions, amb proves de punteria amb anelles o pilotes, i les curses de ruc català, on quatre participants competeixen en recollir el fil que arrosega un petit ruc més ràpid que els seus rivals. ´Sobretot és una jornada de festa i de convivència – explica l´Enric Cardús, de la Fundació Pere Mata- Dins una residència hi ha unes rutines i a vegades es pot fer el dia molt llarg. Avui però han rebut la visita d´altres avis, i l´ambient és molt de festa i molt divertit. Es tracta no de sobreestimular sinó d´incentivar la participació´. D´això s´encarreguen sobretot les monitores de les residències, que no es van cansar d´animar als seus avis i àvies. Alguns participants, com la Ramona Clotet també tenien la mirada posada en la victòria: ´Tinc moltes copes, en altres competicions he quedat la primera, però en aquests jocs no ho sé … No és lo mateix amb 90 anys que amb 80, no?- deia la Ramona amb un somriure abans de la competició. Finalment va quedar la tercera de la classificació de la seva prova, però ben contenta. ´Ens ho passem molt bé, m´agrada molt això de jugar. No he practicat mai esport, només m´agrada mirar el furbol a la tele, però ara em diverteixo molt´, explicava la Ramona. I després de les competicions els hi esperava, com no podia ser d´una altra manera, un menú de migdia olímpic. El dels Jocs Olímpics de Vallbona 2009.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies