De marxa sense alcohol

Un festival que vol promoure hàbits saludables entre els joves en el seu temps de lleure

El Festival ´De marxa 2009´ és un concert de rock sense alcohol organitzat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i destinat al públic jove amb música de qualitat i sense haver de recórrer al consum d’alcohol per garantir una bona experiència musical. El concert tindrà lloc al centre cívic Les Basses i hi actuaran els grups Sidecars, Two Dead Cats i Slowreno. El concert serà totalment gratuït i amb entrada lliure fins a completar aforament.

El festival ´De marxa 2009´ forma part del programa ´De marxa sense entrebancs´ una de les principals línies d’actuació de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) per prevenir conductes de risc en adolescents i joves iniciada l’any 2002. Un dels objectius del programa, que compta amb el finançament del ´Plan Nacional Sobre Drogas´, és oferir alternatives d’oci saludable a nois i noies de la ciutat. El programa inclou moltes activitats, en continua renovació. En la present edició, són de destacar la potenciació del programa ´De Marxa fent Esport´, iniciat el 2008, i la creació d’un espai d’assessorament sobre salut dins d’un Punt d’Informació Juvenil (PIJ). Es pretén trencar la falsa relació que s’estableix entre diversió i consum d’alcohol i d’altres substàncies.

Festival ´De marxa 2009´
a les 20.30 h
Entrada gratuïta
Centre Cívic Les Basses
C/ Teide, 20

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies