Els veïns de Verdum volen la seva farmàcia

La propietària, les treballadores i els clients van manifestar-se demanant justícia

Un centenar de persones es van manifestar ahir al vespre per donar suport a la propietària i les 6 treballadores de la farmàcia Moral, situada al carrer de Viladrosa.
Fa 12 dies, l´establiment va haver de tancar les seves portes a l´espera que el Departament de Salut resolgui la seva situació. Una sentència judicial ha determinat que la farmàcia no acompleix la distància mínima amb un altre local situat al carrer de Joaquim Valls. Arrel de la denúncia, la propietària va cursar a l´octubre passat un expedient de trasllat forçós a un altre local, però encara no ha rebut resposta.
Un cop es va fer públic el tancament de la farmàcia Moral els clients i veïns de Verdum van protagonitzar diverses manifestacions de suport a l´establiment. Ahir al vespre, la propietària afectada, les treballadores i un centenar de veïns van manifestar-se des de les portes tancades de la farmàcia fins a la marquesina de la Via Júlia, molt a prop de l´altra farmàcia. Allà van fer públic el seu malestar davant la denúnica i la incertesa del seu futur.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies