Lliurament de premis del XXVIII Certamen de Poesia Federico García Lorca

El Pati de la Seu del Districte acull aquest vespre l´acte

El Centre Cultural García Lorca celebra avui el seu 28è aniversari amb l´acte de lliurament dels premis del seu certamen de poesia. Un concurs que com no podia ser d´una altra manera, ret homenatge al genial poeta Federico Garcia Lorca, que dóna nom a l´associació. El Pati de la Seu del Districte de Nou Barris acollirà l´acte de lliurament de premis a partir de les 20,30h. Tant si heu participat com si voleu gaudir d´una vetllada poètica, esteu convidats a assistir-hi. L´entrada és lliure.

Lliurament de premis del XXVIII Certamen de Poesia Federico García Lorca
Pati de la Seu del Districte
20,30h
Entrada lliure

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies