´Lo món és loku!´

Els alumnes de l´Escola Juvenil de Circ mostren el seu art a l´espectacle de fi de curs

´Any 2342. Les reserves de petroli s´han esgotat. Hi ha superpoblació. Cada cop hi ha menys boscos i per tant menys oxigen. Regna el caos a les ciutats. Sobreviurà la raça humana? Aconseguirà la societat capgirar la situació o serà massa tard?´ Aquesta és la idea principal que dóna lloc a l´obra que representaran aquesta nit els i les artistes de l´Escola Juvenil de Circ de l´Ateneu Popular de Nou Barris. Un espectacle on mostraran les seves habilitats en les diferents disciplines escèniques i que servirà per tancar el curs. Podreu gaudir d´aquesta demostració d´art per partida doble: avui i demà a les 21h a l´Ateneu Popular de Nou Barris.

´Lo món és loku!´
Espectacle Final de Curs de l’Escola Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular de Nou Barris
Divendres 19 i dissabte 20 de juny a les 21 h
Preu: 6 €.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies