Tradicions i festes populars del món, al Ton i Guida

El casal de les Roquetes ofereix una mostra elaborada a través de testimonis d´immigrants

´La rua del món´. Aquest és el nom de l´exposició sobre tradicions populars, festes i celebracions d’arreu del món que podem veure aquests dies al centre Ton i Guida, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de Barcelona i el Centre de Cultura Popular de Sant Andreu. Aquestes dues institucions van engegar el projecte de ´La rua del món´ com un mosaic d’aportacions individuals i col·lectives que vol mostrar la interrelació entre les manifestacions de la cultura popular d’arreu del món i, especialment, ser un punt de trobada entre les tradicions catalanes i les dels llocs d’origen dels alumnes dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. La rua del món proposa un recorregut per festes tradicionals populars d´arreu del món explicades, amb textos i imatges, pels alumnes de català de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona i pel Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu. A partir de la mostra es va elaborar un llibre amb el mateix nom per immortalitzat l´experiència. La iniciativa s´emmarca dins el programa Barcelona Diàleg Intercultural de l´any 2008 coinicidint amb l´Any Europeu del Diàleg Intercultural.

Exposició ´La rua del món´
Centre Ton i Guida
c/Romaní, 6
Tel. 93 354 87 21

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies