Els veïns de Nous Barris ja tenen la targeta Barcelona Comerç

Els titulars de la targeta es beneficiaran de les promocions dels establiments a l´eix del centre del districte

La targeta Barcelona Comerç de ´La Caixa´ es posa en marxa a Nous Barris, de manera que els veïns i les veïnes tindran descomptes i premis quan facin les seves compres als comerços de l´eix Nou Barris Centre Comerç.

La targeta busca dinamitzar el comerç local oferint productes i serveis exclusius a través d´una targeta personalitzada per a cada eix i operativa en tot el teixit de comerços associats als eixos.

El nucli de població més antic de Nous Barris, situat als voltants de l´església de Santa Eulàlia, és el centre de comerç més important, amb més de 500 establiments dedicats al comerç al detall i de serveis.

Com a mostra de benvinguda, l´Eix farà un sorteig de Nadal, amb premis, com ampolles de cava, per tots aquells que facin les compres amb la Targeta Barcelona Comerç de Nou Barris Centre Comerç. Les iniciatives aniran canviant i augmentant en el temps amb el suport del Servei Premi@, novetat que ofereix la targeta Barcelona Comerç, la qual permet fer diverses promocions, de manera immediata, a les compres que s´hagin fet a través dels terminals punt de venda (TPV) de ´La Caixa´.

La targeta Barcelona Comerç també dóna suport a l´Ajuntament pel que fa a la possibilitat d´oferir serveis als ciutadans. La inclusió d´un codi de barres a la targeta permetrà, entre altres opcions, utilitzar-la com a identificació per accedir als equipaments públics locals com ara piscines, biblioteques, museus, aparcaments, el Zoo o el Tibidabo.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies