Nous cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

Podeu consultar els horaris i informar-vos de les matriculacions per telèfon o internet

La delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona informa aquests dies sobre la nova matriculació als cursos de català que començaran a final de setembre. Ahir es van fer públics els horaris dels cursos, disponibles a la delegació i al web del CNLB (www.cpnl.cat). Si hi esteu interessats, heu de trucar al 93 359 06 00 i us donaran dia i hora per fer una prova, en cas que no tingueu cap nivell acreditat, o directament per matricular-vos si ja el teniu. Per a qualsevol dubte podeu trucar al mateix telèfon.
L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
CNLB delegació de Nou Barris
C/ Doctor Pi i Molist, 133, bxs. (pati)
Tel. 93 359 06 00

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies