Exposició fotogràfica sobre músics al metro a Can Basté

El centre ens ofereix petites instantànies dels artistes del transport suburbà

Els que viatgeu en metro per Barcelona us haureu trobat, en determinades estacions, gent tocant instruments i/o cantant sota uns punts senyalitzats amb un rètol on posa ´Músics al Metro´. El suburbà es transforma sovint en un espai de promoció i de difusió de la música i els seus intèrprets, alhora que també una plataforma per als creadors més joves. A partir d´avui, podeu gaudir d´una exposició que recull instantànies d´aquests artistes que dia a dia posen banda sonora als pasadissos dels trasbordaments del metro de Barcelona. La mostra es podrà visitar fins al proper 26 de setembre al Centre Cívic Can Basté.

Del 15 al 26 de setembre
Exposició fotogràfica sobre músics del metro
Centre Cívic Can Basté

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies