Acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

La Seu del Districte ofereix concerts de cant coral i banda simfònica

El Pati de la Seu del Districte de Nou Barris acull aquest vespre l’acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que cada any organitzen la Fundació ProCatalunya, el Centre Cultural Els Propis i el Districte de Nou Barris.
L’acte començarà a les 19h amb un concert a càrrec de la Coral Canticòrum, que interpretarà les peces de cant coral ´Stella Splendens´, ´N’Eulalia vol gonella´, ´Itaca´, ´La cançó de la barca´ i ´El meu avi´. A continuació, l’Orfeó Badalonense interpretarà ´Cor d’esclaus´, ´Edelweiss´, ´El cant dels ocells´, ´Old time religions´, ´Oda a l´alegria´ i ´Maria Bruna´. La segona part començarà amb els concerts de la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris, que ens oferirà obres de Puccini, Rozsa i Moraleda, i finalitzarà amb un concert de la Banda Simfònica i les dues corals amb obres de Händel, Vangelis, Millet i Lamote de Grignon. A l’entreacte s’oferirà rom cremat. L’entrada és gratuïta.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies