Okupació i desallotjament exprés de la masia de Can Verdaguer

L´AV de Porta respira alleujada després de l´actuació de la Guàrdia Urbana

Els veïns de Porta es van llevar ahir amb la sorpresa de veure una bandera okupa presidint una de les finestres de la masia de Can Verdaguer. Van ser molts els que van témer que aquesta okupació podria retardar la reconversió del casalot en un equipament per al barri, després d´anys d´espera. Però cap a dos quarts de set de la tarda, la Guàrdia Urbana va posar fi a l’okupació de la masia. Els agents van forçar les portes i van registrar tota la masia, per comprovar que ja no quedava cap dels okupes dins el casalot.

Can Verdaguer és una masia del segle XVI, expropiada per l’Ajuntament fa dos anys per convertir-la en un equipament per al barri de Porta. Un projecte que, segons els veïns, es troba molt avançat. Els veïns volen que les obres de rehabilitació de la masia s´accelerin el més aviat possible per evitar noves okupacions. Des de l´AV de Porta ja s´havia denunciat en diverses ocasions el retard de les obres i la situació d´oblit que patia la masia de Can Verdaguer d´ençà que va ser expropiada.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies