Consell Plenari del Districte

Els consellers de Nou Barris informen als ciutadans del primer ordre del dia després de les vacances d´estiu

El Consell Plenari és l´òrgan on els consellers del Districte es reuneixen per tal d´aprovar acords i nomenaments, informar sobre qüestions d´interès per als ciutadans i escoltar els seus precs i preguntes en relació als temes de l´ordre del dia. L´ordre del dia de la sessió d´avui, que tindrà lloc a les 19h a la Sala de Plens del Districte, serà el següent:

1.- Lectura i aprovació, si escau, de l´Acta de la sessió anterior, celebrada el dia 7/07/2009.

Part informativa:
2.- Despatx d´ofici:
a) RESTAR ASSABENTAT dels contractes aprovats per la Gerència en el darrer període.
b) MODIFICACIÓ de les funcions encarregades a diferents consellers de l´equip de Govern en diferents àrees d´actuació.
3.- Informe de la Regidora del Districte.
4.- Informe sobre Balanç del mandat a octubre de 2009.

Part decisòria:
5.- Informar el ´Pla Especial Urbanístic i de millora urbana d´ordenació de l´equipament religiós al carrer de la Vall d´Ordesa, núm. 31, d´iniciativa privada, promogut per l´entitat religiosa Casa de Oración de Asambleas de Dios.
6.- Informar favorablement la ´Modificació puntual del PGM als àmbits del Barri de Roquetes, de terrenys limítrofs situats als Barris de la Trinitat Nova i de Canyelles, i de les finques situades a la Rambla del Caçador, núms. 14-18 i al carrer d´Isard, núm. 29-35´, d´iniciativa municipal.
7.- Informar favorablement el ´Pla de millora urbana per a la regulació de la instal·lació d´ascensors exteriors als edificis d´habitatges del barri de la Ciutat Meridiana, sector delimitat pels edificis d´habitatges dels carrers de Rasos de Peguera, de Vallcivera, de Pedraforca, de Perafita de les Agudes i de Costabona´, d´iniciativa municipal (Bagursa).
8.- Informar favorablement el ´Pla Especial Urbanístic i de millora urbana per a la concreció del tipus d´equipament i l´ordenació volumètrica de la finca núm. 75 del Carrer d´Artesania´, promogut per Centro de Enseñanzas Brafa, S.A. i Fundació Brafa.

Part d´impuls i control:
9.- Proposicions/declaracions de grup, precs i preguntes dels grups municipals del Consell.
10.- Precs i preguntes del públic assistent al Plenari.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies