Fàbriques recuperades a Porta-Sóller

El centre recull el procés d´autogestió obrera de deu empreses argentines

L´esclat social que va provocar la crisi econòmica i política a l’Argentina a finals de 2001 és un passat recent que ha deixat un bon nombre d´empreses recuperades pels seus treballadors (ERT) que demostren que la via de l´autogestió obrera és possible. Una exposició itinerant de fotografia i un documental mostra, vuit anys després, l´evolució d´aquesta experiència. Fins al proper 30 d´octubre, una exposició documental al centre Cívic Porta-Sóller ens dóna una visió del procés argentí.
´Fàbriques recuperades´ és el títol de l´exposició de fotografies de Jerònimo Rivero resultant de la visita que va fer el 2007 a deu empreses recuperades. Les imatges han estat organitzades per l´antropòleg Thomas Prola a través de texts que recullen diversos testimonis de treballadors. La mostra es completa amb la projecció avui del vídeo ´Obreros del vapor´, realitzat per estudiants de la facultat de Belles Arts de la Plata el 2004.

Inauguració exposició ´Fàbriques recuperades´
Hora: a les 18h
amb la projecció del documental ´Obreros del vapor´, realitzat per estudiants de Belles Arts de La Plata
Centre Cívic Porta-Sóller

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies