El Districte informa sobre la nova contracta de serveis de neteja

Els veïns de la Trinitat Nova poden conèixer aquest vespre les millores que introduirà l´empresa el mes vinent

El proper 2 de novembre entrarà en servei una nova contracta del servei de neteja a la ciutat. Aquest servei s´encarregarà de tot el que té a veure amb la via pública, les zones verdes i les platges; amb la recollida de residus de domicilis, comerços i mercats, i amb la recollida de les papereres i els mobles. La nova empresa compta amb més persones i màquines dedicades a la neteja, contenidors accessibles per a tothom, contenidors més propers, increment de la recollida selectiva i implantació de mitjans més sostenibles en emissions, soroll i utilització d´aigua, entre d´altres millores. L´Ajuntament vol comunicar tots aquests canvis i les millores que suposa la implantació de la nova empresa als ciutadans i ciutadanes, i per això el Districte de Nou Barris ha organitzat una sèrie de reunions informatives als diferents barris. Per alguns barris ja han passat els informadors, avui és el torn de la Trinitat Nova, i per a la resta de zones aquest és el calendari:

La Trinitat Nova: 15 d´octubre, a la Residència de gent gran Trinitat Nova, 19 h

La Prosperitat: 22 d´octubre, al Casal de Barri Prosperitat, 19.30 h

Les Roquetes: 26 d´octubre, al CEIP Sant Antoni Maria Claret, 19 h

Porta: 27 d´octubre, al Casal de gent gran Casa Nostra, 19 h

Verdún: 29 d´octubre, a l´Hotel d´Entitats Verdún, 19.30 h

La Guineueta: 2 de novembre, a la Masia de Ca n´Ensenya, 19.30 h

Canyelles: 3 de novembre, a l´Associació de Veïns de Canyelles, 19 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies