El ´Solo Para Cortos´ celebra 5 anys d´edicions

L´Ateneu Popular acull l´exhibició d´una selecció de curtmetratges socials del festival

Els organitzadors del ´Festival Solo Para Cortos´ us ofereixen avui una petita mostra de curts seleccionats per a l’ocasió de les 5 primeres edicions. A més a més, volen donar a conèixer els projectes que des de l’associació ´Solo Para Cortos´ s´estan desenvolupant. Precisament enguany el festival s´ha traslladat de dates. Se celebrarà del 18 al 21 de març de 2010, per tal de tenir temps per a consolidar altres activitats relacionades amb el món del curtmetratge social.
Més enllà de l’intent de crear espais de reflexió, el festival es va crear per fer arribar l’art del cinema als i les joves del districte, així com donar oportunitats a les persones que acaben de començar en el món del cinema. Tanmateix, es pretén avançar en la promoció d’activitats de caràcter públic que permeten fer arribar l’art a tothom alhora que per elles mateixes generen i construeixen esperit crític.

El programa és el següent:

De18h a 19h
Exhibició de curts de ficció
De 19.15h a 20.15h
Exhibició de curts de ficció
De 20.30h a 21.30h
Exhibició de curts premiats
De 21.45h a 22.45h
Exhibició de curts premiats
23.15 h
Sessió DJ i cloenda

L´entrada és gratuïta.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies