L´Ateneu Popular de Nou Barris rep el Premi Butaca Honorífic 2009

El reconeixement destaca la seva tasca de formació i divulgació del circ com a eina de transformació social

Bidó de Nou Barris i tot l´Ateneu estan d´enhorabona. Acaben de rebre un altre reconeixement: el Premi Butaca Honorífic 2009 per la formació i la divulgació del circ com a eina de transformació social. Aquest Premi és atorgat per l´Associació Premis Butaca, que lliura cada any dos premis honorífics que reconeixen l´aportació de diferents professionals en l´àmbit teatral i cinematogràfic de Catalunya. El premi arriba en la segona edició del Curs de Formació de Formadors en Circ Social que amb un caràcter internacional reuneix diferents professionals de la formació en circ i que té com a objectiu l´adquisició d´eines pedagògiques per utilitzar el circ com element transformador. Aquest curs el realitza el Departament de Cirque Social de Cirque du Soleil. El lliurament de premis es farà el 2 de novembre en el transcurs d´una gala al Museu Marítim de Barcelona.

D´altra banda, el projecte de Formació i Circ Social de l´Ateneu marxa a Canadà, convidat per la Université du Québec à Montréal (UQAM), per tal d’explicar la seva experiència a en el treball en circ social i gestió participativa en el marc de la 4a Conferencia Internacional en Animació Sociocultural.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies