349 noves places d´aparcament a la Guineueta

El barri descongestiona els carrers de cotxes gràcies al pàrquing de Fabra i Puig

El barri de la Guineueta disposa ara d´un nou aparcament subterrani per a 349 vehicles, situat al passeig de Fabra i Puig, entre Vilalba dels Arcs i passeig de Valldaura. Les obres de l´aparcament han durat gairebé dos anys i han tingut una inversió de 4,7 milions d’euros.
El Districte de Nou Barris ha finalitzat l´obra d´aquest aparcament de 4 plantes i 2.584 metres quadrats que donarà servei als veïns del barri de la Guineueta. Les places seran de concessió administrativa per espai de cinquanta anys. La construcció d’aquest nou servei permetrà reordenar l’espai creat en superfície, que també disposarà d’una línea d’aparcament. A l´urbanització exterior, s´han instal·lat parterres a les voreres i s´han plantat nous arbres a la zona.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies