Les diverses cares de la globalització

El periodista Ernesto Bravo ofereix una conferència al centre cívic Torre Llobeta

Quan mirem els diaris constantment trobem el terme globalització. Què vol dir globalització? Podriem definir aquest terme com un canvi social on cada cop més s´incrementen les interconnexions entre societats diferents. Es pot parlar de globalització en molts aspectes: cultural, industrial, econòmica, etc. De fet la globalització presenta moltes cares, algunes positives i d´altres funestes. És per això que el centre cívic Torre Llobeta ens convida aquesta tarda a una conferència a càrrec del periodista Ernesto Bravo. Sota el títol ´Les diverses cares de la globalitazció´ Bravo ens farà reflexionar sobre aquest canvi que toca a moltes societats.

Conferència ´Les diverses cares de la globalització´
a càrrec d’Ernesto Bravo, periodista
Hora: a les 18h
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies