Obres de pavimentació al carrer de Costa i Cuxart

Diumenge els treballs obligaran a tallar la circulació de vehicles a la calçada

Avui comencen les obres de pavimentació al carrer de Costa i Cuxart, entre l’avinguda de Borbó i el carrer Felip II. Aquestes obres obligaran a desviar intermitentment el trànsit aquests dies en aquesta via, i diumenge es tallarà completament el carrer. Costa i Cuixart connecta el barri de Vilapicina amb Porta i actualment el seu paviment presenta un aspecte molt deteriorat. El tall de diumenge afectarà una parada d’autobús de les línies 11, 132, 34 i 74.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies