Els antics contenidors esperen la seva substitució plens d´escombraries

Alguns veïns de Nou Barris esperen la implantació de la nova contracta de la neteja entre brossa i deixalles

A Nou Barris ja podem veure els contenidors de la nova contracta de la neteja de la ciutat, que acabarà d´implantar-se al nostre districte el 29 de novembre. Ja s´han vist també els primers nous vehicles de neteja donant servei a llocs com la Via Júlia. Es preveu que la nova contracta incrementi la neteja dels carrers a la ciutat en més del 15%. Una de les novetats de la contracta del període 2009-2017 és el seu servei integral. Això vol dir que la contracta també s’ocuparà de les papereres i fins i tot dels espais verds de petites dimensions (parterres) i d’alguns patis d’illa de cases. Tot i això a la zona alta de Nou Barris (sobretot el Verdum, les Roquetes i els tres barris de la Zona Nord) encara trobem els antics contenidors que coexisteixen amb els nous. Contràriament al que alguns veïns esperaven, la substitució dels serveis de neteja ha deixat alguns carrers del districte plens de brossa i escombraries. Com per exemple aquests antics contenidors del carrer de Mas Duran (a la imatge) que ahir al migdia estaven més que plens de brossa i escombraries.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies