El Casal de Joves de Prospe torna a tenir problemes amb el soroll malgrat les reformes

Les obres d´acondicionament de l´equipament no solucionen les denúncies dels veïns i obliguen a tancar algunes de les activitats i tallers

El Casal de Joves de Prosperitat ha iniciat mobilitzacions per reclamar una solució als problemes que pateix el seu equipament. Els joves estan pendents d’un futur trasllat a un nou equipament ja que l´actual equipament, situat entre dos blocs de veïns els impedeix realitzar algunes de les activitats. El Casal de Joves de la Prosperitat va realitzar unes obres d´acondicionament a la primavera, finançades pel Fons Estatal d´Inversió Local, per tal de mitigar el soroll d’algunes de les activitats com ara els concerts i els tallers de música. Ara, un cop finalitzades les obres d’acondicionament del casal, els joves han vist com els nivells d’insonorització de l’equipament s’han reduït. Segons expliquen els mateixos joves a les darreres medicions acústiques d´algunes de les activitats el nivell de decibels ha augmentat. És per això que les queixes dels veïns, tot just a tocar de l’equipament juvenil, han tornat a posar fre a les activitats dels joves. Dijous passat, un grup de joves del casal es va reunir amb Districte per mirar de trobar sol·lucions a la situació que pateixen. Ho van fer acompanyats d’alguns veïns i entitats que els hi donen suport, i dels alumnes i professors d’alguns tallers que han estat suspesos per problemes de soroll. Segons els joves, Districte ha reconegut que la situació del casal és un problema de tot el barri i s´han compromés a buscar una sortida que passa, per una banda, per agil·litzar el projecte de construcció d´un nou equipament juvenil a Renfe Meridiana. D´altra banda, l´Ajuntament relaitzarà a partir de la setmana vinent un estudi per insonoritzar millor el casal. En cas que no sigui possible reduir el soroll fins a uns límits permesos, els joves afirmen que la Regidora de Nou Barris, Carme Andrés, s´ha compromés a buscar un altre espai més acondicionat. En qualsevol cas, el Casal de Joves de la Prosperitat juntament amb la resta d´entitats del barri continuaran mobil·litzant-se.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies