Cyberpoem 6.1 Cyberpoem 6.1: Mostra gràfica de poesia visual

El centre cívic Torre Llobeta acull una mostra gràfica de poesia visual

Cada vegada amb més freqüència escoltem parlar de noves formes de la poètica, com la vídeo poesia, la polipoesia i la ciber poesia. Amb la finalitat de donar a conèixer les noves poètiques que sorgeixen dels avanços tecnològics L´Associació de Performers Artistes i Poetes Associats (La Papa) ha creat el Cyberpoem: Mostra de Poètiques Digitals. Al llarg del cap de setmana diversos artistes i creacions han participat en aquest festival especialment dedicat a divulgar i mostrar les noves formes poètiques en general. Si voleu endinsar-vos encara més en el Cyberpoem encara esteu a temps de gaudir de l´exposició de Poesia Visual que acull el centre cívic de Torre Llobeta.

´Exposició de Poesia Visual´: Juan José Ruiz Fernández, Antonio Gómez, Joan Puche i
Sergi Quiñonero.
Fins al 30 de novembre
Centre Cívic Torre Llobeta
C/ Santa Fe, 2 bis

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies