Impressions de Catalunya a l´Uruguai

Un grup de catalans explora aquest pais en una mostra fotogràfica al centre cívic Porta-Sóller

Carlos Ruiz, Javier i José Luís Alonso, i Carolina Zamarra van viatjar des de la capital Montevideo per la costa cap al nord, van creuar el deshabitat interior i finalment van baixar per la vora del riu Uruguai per tornar a Montevideo.
Un viatge ple de colors, aromes i paisatges que s´intenta resumir en un grapat d´imatges. El visitant de l´exposició ´De Catalunya a l’Uruguai: impressions´ descobrirà llocs com Punta Ballena, Cabo Polonio, Tacuarembó, Valle Eden, Salto, Paysandú … La mostra, que es va inaugurar divendres passat, es podrà visitar al centre cívic Porta-Sóller fins al 27 de novembre.

´De Catalunya a l’Uruguai: impressions´
Fins al 27 de novembre
de dilluns a divendres
de 9 a 13h i de 16 a 21h
Centre Cívic Porta-Sóller

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies