Obres de pavimentació a diversos carrers del districte

Torre Baró, la Prosperitat i Vallbona renovaran l´asfalt d´algunes vies

Aquesta setmana estan previstes diverses obres de pavimentació als barris de Torre Baró, Vallbona i la Prosperitat, a càrrec de l´Àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa a Torre Baró, des d´ahir i fins demà es durà a terme la pavimentació de la calçada al carrer de Castell d´Argençola, entre el carrer de Lliçà i el de Sant Feliu de Codines. Les obres comportaran treballs d´aixecament de tapes i canvi d´embornals. Amb motiu de l´asfaltatge durant el dia de demà es tallarà el trànsit.

A la Prosperitat serà pavimentat aquests dies també el carrer de Pablo Iglesias entre la Via Favència i el carrer de Flor de Neu. Els treballs començaran amb l´aixecament de cinc tapes, el canvi de deu embornals i altres tasques que es realitzaran mantenint un carril de circulació. El dia 21 es portaran a terme els treballs de fressat, tallant la circulació, i el dia 22 es finalitzarà l´actuació amb l´aglomerat i pintat de la calçada. Amb motiu de les obres, es desviarà la circulació pels carrers de Flor de Neu, Molí i la Via Favència en el sentit mar, i per la Via Favència – Meridiana en el sentit muntanya.

A Vallbona, entre el 23 i el 26 de novembre es portarà a terme la pavimentació del passeig de la Pineda. Els treballs començaran amb l´aixecament de nou tapes durant els dies 23 i 24, tot mantenint el trànsit, i prosseguiran amb els treballs de fressat mantenint un carril de circulació el dia 25. Per últim, el dia 26 de novembre es procedirà a l´aglomerat i el pintat tallant la circulació del carrer.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies