Pintar en sabatilles a la Biblioteca de Nou Barris

La Fundació Antoni Tàpies organitza una activitat que permet als més petits apropar-se a la figura de l’artista

Al llarg d’aquest any, la Fundació Antoni Tàpies programa a una desena de biblioteques de la ciutat l’activitat ´Pintar en sabatilles. Aproximació a Antoni Tàpies´.
La Fundació Antoni Tàpies ha establert un acord amb les Biblioteques de Barcelona per dur a terme una sèrie d’activitats educatives a l’entorn del llibre ´Petita història d’Antoni Tàpies´, un conte infantil publicat per la Fundació a finals de 2007. El text d’Antoni Tàpies i els dibuixos de Pilarín Bayés ofereixen un repàs il·lustrat de la vida i l’obra de l’artista des de 1923 fins a l’actualitat.
L´activitat ´Pintar en sabatilles. Aproximació a Antoni Tàpies´, permet als nens i nenes participants apropar-se a la figura de l’artista a partir de fotografies procedents del seu àlbum familiar i d’episodis del conte. Una capsa amb estris procedents del taller de l’artista ens posen en relació amb el seu procés creatiu. Mitjançant un joc de cartes es mostren algunes de les seves obres fent especial incidència en la descoberta del seu univers simbòlic. Per finalitzar l’activitat, es proposa als participants l’elaboració d’una proposta plàstica que sintetitza els aspectes tractats.
L’activitat, recomanada per nens i nenes a partir de 4 anys i la seva família, és gratuïta i no cal reserva prèvia. La trobareu avui a la Biblioteca de Nou Barris.

´Pintar en sabatilles. Aproximació a Antoni Tàpies´
Activitat al voltant d´Antoni Tàpies
a les 18h
Biblioteca de Nou Barris
Organitza: Fundació Antoni Tàpies

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies