Adéu al mur dels blocs D de Canyelles

Els túnels d´entrada als edificis del carrer de Federico García Lorca desapareix i els veïns guanyen en accessibilitat i seguretat

Els blocs D de Canyelles, situats al carrer de Federico Garcia Lorca, han viscut un gran canvi gràcies a la supressió d’un mur que tancava les porteries en túnels i passadissos. ´Això semblava el mur de Berlín- recorda la Felisa Gutierrez, veïna de Canyelles- Tot era ciment i murs, massa tancat massa ciment´. ´Era com un búnquer – explica l´Emilio Tito Pérez, veí de Canyelles- És a dir, molts murs de ciment, un búnquer´.
Ara la llum del sol entra finalment a les porteries dels blocs i els veïns del carrer de Federico Garcia Lorca veuen per fi l’altre extrem del carrer quan surten de casa.
Amb la supressió del mur i les places d´aparcament en bateria els veïns tenen una millor accessibilitat, i també guanyen en seguretat deixant enrera els túnels, els passadissos i els racons per entrar a casa seva. Ara, els veïns esperen una segona actuació. ´Està previst situar les porteries arran de la façana- explica en Manuel Sánchez, president de l´Associació de Veïns de Canyelles – suprimirem aquest túnel i evitarem la brutícia que s´acumula i que és difícil de netejar, les corrents d´aire als passadissos, els racons i amagatalls, els possibles episodis de delinqüència, etc.´
Les obres de supressió del mur i obertura del carrer han estat finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local i se sumen a la resta d’actuacions que s’estan duent a terme al barri per millorar l’accessibilitat entre els edificis.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies