Últims dies per incriure´s a la 19ena Marxa Popular de Mountain Bike

La cursa prioritza la seguretat, la convivència amb altres usuaris del parc i el respecte al medi ambient

Aquest diumenge tindrà lloc la popular pedalada Collserola – Nou Barris, que torna a realitzar-se per un dels més importants pulmons de Barcelona, el parc de Collserola. Organitzada pel Club Esportiu Bicisport i el Districte de Nou Barris, aquest any s´ha posat molt èmfasi en la seguretat i el seguiment de tots els participants pel circuit. L´itinerari, que té el seu punt de partida a la Seu del Districte però es desenvolupa en la seva majoria pel parc de Collserola, ha estat planificat i supervisat pel Consorci del parc, òrgan que vetlla pel compliment d´una sèrie de normes cíviques. Aquestes normes estableixen que no es pot circular en bicicleta per camins de menys de tres metres d´amplada, s´ha de respectar l´entorn i els animals i no es pot llençar brossa, entre d´altres.

Una novetat d´aquest any és que el Club Esportiu Bicisport ha mobilitzat els seus socis per muntar un dispositiu ´antipèrdua´ que regularà la direcció dels participants i informarà, a més a més, els altres usuaris del parc sobre la pedalada. L´organització també ha contractat el servei d´un club de radioaficionats que estaran en contínua comunicació amb els responsables per coordinar qualsevol tipus d´intervenció dels voluntaris o de la Creu Roja.

El preu de la inscripció és de 12 €, i de 15 € el mateix dia de la pedalada si sobren dorsals, i hi haurà quatre sortides des de la Plaça Major de Nou Barris (a les 9h, 9.15h, 9.30 h i 9.45h). L´arribada tindrà lloc al Velòdrom d´Horta, on està previst el lliurament de trofeus i el sorteig de material esportiu a partir de les 13h. Les inscripcions anticipades poden fer-se a Bicisport (Piferrer, 107, tel. 93 340 44 80) i per internet ([email protected]).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies