Últims dies per incriure´s a la 19ena Marxa Popular de Mountain Bike

La cursa prioritza la seguretat, la convivència amb altres usuaris del parc i el respecte al medi ambient

Aquest diumenge tindrà lloc la popular pedalada Collserola – Nou Barris, que torna a realitzar-se per un dels més importants pulmons de Barcelona, el parc de Collserola. Organitzada pel Club Esportiu Bicisport i el Districte de Nou Barris, aquest any s´ha posat molt èmfasi en la seguretat i el seguiment de tots els participants pel circuit. L´itinerari, que té el seu punt de partida a la Seu del Districte però es desenvolupa en la seva majoria pel parc de Collserola, ha estat planificat i supervisat pel Consorci del parc, òrgan que vetlla pel compliment d´una sèrie de normes cíviques. Aquestes normes estableixen que no es pot circular en bicicleta per camins de menys de tres metres d´amplada, s´ha de respectar l´entorn i els animals i no es pot llençar brossa, entre d´altres.

Una novetat d´aquest any és que el Club Esportiu Bicisport ha mobilitzat els seus socis per muntar un dispositiu ´antipèrdua´ que regularà la direcció dels participants i informarà, a més a més, els altres usuaris del parc sobre la pedalada. L´organització també ha contractat el servei d´un club de radioaficionats que estaran en contínua comunicació amb els responsables per coordinar qualsevol tipus d´intervenció dels voluntaris o de la Creu Roja.

El preu de la inscripció és de 12 €, i de 15 € el mateix dia de la pedalada si sobren dorsals, i hi haurà quatre sortides des de la Plaça Major de Nou Barris (a les 9h, 9.15h, 9.30 h i 9.45h). L´arribada tindrà lloc al Velòdrom d´Horta, on està previst el lliurament de trofeus i el sorteig de material esportiu a partir de les 13h. Les inscripcions anticipades poden fer-se a Bicisport (Piferrer, 107, tel. 93 340 44 80) i per internet ([email protected]).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió