Una desena de detinguts en una macrooperació antidroga al Turó de la Peira

Els Mossos d´Esquadra registren sis pisos a Nou Barris i un altre domicili a Barberà del Vallès

Els Mossos d´Esquadra van detenir ahir almenys 10 persones acusades de narcotraficants en una macrooperació antidroga al Turó de la Peira que va començar a dos quarts de vuit del matí. Els agents van entrar en sis pisos dels carrers de Vall d´Ordesa, de Pedrell i de Beret, a més d´un altre pis de Barcelona i un de Barberà del Vallès. Durant els registres els Mossos d´Esquadra van requisar diners i diverses substàncies com haixix, cocaïna i marihuana. L´operació continua oberta però sota secret de sumari.
En l´operació van treballar efectius de la comissaria de Nou Barris, de l´Àrea Territorial d´Investigació (ATI), membres de l´àrea regional de recursos operatius (ARRO), la policia científica i la unitat canina dels Mossos, així com efectius de la Guàrdia Urbana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies