L’entitat ASENDI crea un servei de préstec de material ortopèdic

L´Associació per a la Sensibilització Envers la Discapacitat de Nou Barris pretén millorar la qualitat de vida a persones amb pocs recursos

Moltes persones han fet servir puntualment unes crosses o fins i tot una cadira de rodes, per curar un esguinç, una lesió o un trencament. I un cop recuperats segurament les crosses han anat a parar al fons de l’armari. ASENDI (Associació per a la Sensibilització Envers la Discapacitat de Nou Barris) ha pensat en donar un nou ús al material ortopèdic que envelleix a trasters o armaris, creant un servei de prèstec on tothom està convidat a donar bastons, crosses, cadires de rodes, caminadors,… D’aquesta manera gent sense prou recursos podran gaudir d’aquest material que acostuma a ser molt costós. L’entitat Asendi Nou Barris, ubicada al centre cívic Porta-Sóller gestiona les donacions i els préstecs de material. Els interessats a fer una donació o rebre algun tipus de material en concepte de préstec poden adreçar-se a l’entitat al telèfons 638495707/638493183, de 10 a 13h. També es poden adreçar a l’entitat a través del correu electrònic: [email protected]

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies