La sort reparteix dos cinquens premis de la Loteria de Nadal a Nou Barris

El 49.271 es ven a la Torre Llobeta i el 31.821 al Turó de la Peira

El 31.821 i el 49.271 són els dos números que han dut la sort a Nou Barris. En forma de cinquè premi, però un premi suficient per donar alegria a les festes nadalenques d´alguns veïns.

L´administració de loteria del carrer de Cadí, 50 ha repartit l´alegria amb deu dècims del número 31.821. ´És un número que venem des de fa 50 anys, des que vam obrir l´administració – explicava la Marta Maldonado, mentre col·locava els cartells anunciant el cinquè premi a l´establiment on treballa- Feia molts anys que no repartíem cap premi de Nadal i fa molta ilusió´. Aquesta administració del Turó de la Peira ha venut deu dècims, una part entre clients fixes. L´altre número de la sort és el 49.271, que va caure al Passeig de Fabra i Puig, 177-179, entre d´altres moltes administracions espanyoles. Els propietaris dels dècims premiats, rebran 5.000 euros per dècim, en cas de tenir un bitllet sencer, de 20 euros. Per a la resta de veïns, molta sort per al Sorteig del Nen!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió