Estrena de l’informatiu de Nou Barris a Barcelona Televisió

Avui a les 14.40h, un resum de l’actualitat del districte

Barcelona Televisió recupera avui els informatius setmanals de districte sota el nom d’Info Barris. En el nostre cas, Nou Barris Televisió emetrà cada dilluns entre les 14.40h i les 15h un repàs de l’actualitat dels diferents barris.
En l’edició d’avui, l’informatiu tractarà els següents temes:

La posada en marxa a la Zona Nord de la nova línia d’autobús 83, resultant de la fusió de l’antiga 83 i la línia història 159, també coneguda com el ´chupa-chups´. Els veïns es mostren satisfets en general pel recorregut, sobretot els de Vallbona, que tenen una nova connexió amb la resta de la ciutat. Però des de Torre Baró es critica el tamany del vehicle. Segons els veïns de la part alta del barri, el minibús és massa petit per a tota la gent que ha d’anar al mercat, les escoles o l’ambulatori, entre d’altres. Per això, reclamen que es posi un autobús de les mateixes mides que tenien fins ara.

També parlarem de les obres que s’estan duent a terme a diferents barris.
Des de dijous els vehicles no poden accedir a la prolongació del passeig de Fabra i Puig. Han començat les obres de remodelació dels interiors de diferents blocs del barri de la Guineueta.
D’altra banda, esprés del parèntesi nadalenc, es reprenen les obres de reconstrucció del clavegueram a l´avinguda dels Rasos de Peguera. Les obres tanquen el trànsit de vehicles en el tram més alt del carrer de Ciutat Meridiana.
Mentrestant, a Canyelles estan gairebé acabades les escales mecàniques que facilitaran l’accés als blocs de la part alta del barri. El projecte també inclou l’ubanització de l’entorn.

També ens ocuparem amb els esports, centrant-nos en l’Escola Esportiva Guineueta, que estrena aquests dies el seu nou camp de gespa artificial, després de vuit mesos d’obres i peregrinacions a altres 3 camps de futbol de Nou Barris per dur a terme els entrenaments dels diferents equips.

I finalment farem un repàs a l’agenda d’activitats d’aquesta setmana que comença, un repàs acompanyat de l’apunt cultural destacat. Avui aquesta menció especial és pel Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris, que va tancar ahir les portes del seu ´Limbus´ amb èxit de públic.

Però si voleu més detalls i més informació, us recomenem que sintonitzeu Barcelona Televisió a partir de les 14,40h del migdia. L´Info Barris del nostre districte es redifusiona també els dimarts a les 10h.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies