Primera pedra del futur poliesportiu de Cotxeres de Borbó

Comencen les obres de l´equipament, mentre el complex sociosanitari entra a la recta final

Avui comença a construir-se oficialment una nova peça del conjunt d’equipaments que se situaran al terreny de les antigues Cotxeres de l’avinguda de Borbó. Es tracta del poliesportiu. A les 10.30h està previst que es col·loqui la primera pedra de l´equipament que comptarà amb 8.871 m2 de superfície repartits en una pista poliesportiva amb 6 vestidors, una infermeria i una graderia amb capacitat per a 370 espectadors, amb places adaptades incloses, i una zona d´aigües amb dues piscines cobertes i els serveis complementaris de dutxes, jacuzzi i saunes. També hi haurà diverses sales destinades a activitats dirigides i sales de musculació amb els seus vestidors.

Aquest poliesportiu serà gestionat per l’empresa Duet Sports, que s´encarregarà també de la construcció de l´equipament. L’entitat esportiva SESE que abans gestionava unes pistes de bàsquet al solar, negociarà les condicions d’ús d’alguns espais del nou equipament. ´Serà un centre esportiu de qualitat- explica la Regidora de Nou Barris, Carme Andrés- El projecte té un pressupost d´onze milions d´euros i una durada prevista d´obres de 22 mesos. És a dir, que es preveu que s´inauguri a finals del 2011´. ‘El projecte del poliesportiu ens sembla perfecte, molt bo, creiem en l’esquema que es fa – comenta la Maria Busquets, de la Plataforma de Cotxeres Borbó- Els veïns estem molt contents. A més, he vist que ja començaven també els aparcaments que el barri els necessitava i tot això va perfectament´.

A bon ritme va també el complex sociosanitari. Al llarg d´aquest any entraran en funcionament els 6 equipaments de salut previstos al complex sociosanitari de Cotxeres Borbó. En la mateixa peça s’estrenaran també el casal de gent gran i la biblioteca. ‘Els diferents serveis sanitaris s’aniran possant en marxa de manera gradual, tal i com estava previst per part del Consorci Sanitari de Barcelona – especifica Carme Andrés – Primer es posarà en marxa urgències, després el CAP, el centre de Rehabilitació i així successivament tot el complexe sociosanitari, que ja es pot veure que està molt avançat´.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies