Cita amb l´actualitat de Nou Barris a BTV a les 14.40h

L´informatiu setmanal se centra avui en les obres de l´illa de Cotxeres de Borbó

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris del nostre districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´informatiu de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts en redifusió a partir de les 10h. Però us avancem alguns dels temes que protagonitzen l´informatiu.

Farem un repàs a les obres dels equipaments de l´illa de Cotxeres Borbó, que ahir va celebrar la primera pedra del futur poliesportiu als peus del complex sociosanitari, que entrarà en funcionament a la tardor.

També farem un repàs a algunes obres destacades als nostres carrers.
Començarem amb el nou ascensor del carrer de Biure, a Can Peguera, que facilita als veïns arribar a la part més elevada del barri i al Casal La Cosa Nostra. Mostrarem també les obres de la nova plaça que s´està construint a Verdum, a la confluència entre la Via Favència i el carrer de Joaquim Valls. I per últim, avancem que aviat es faran obres de millora al carrer de Maria Zambrano, prop de l´Ateneu Popular de Nou Barris. Unes obres que restringiran el trànsit de vehicles, excepte als veïns i serveis d´emergència.

Durant l´informatiu coneixerem la tasca solidària que fa des de 10 anys l´Associació de Veïns de la Guineueta: cada primer dijous de mes reparteixen lots de menjar a persones necessitades.

En l´apartat d´esports farem un ull a una inicitiva dels dinamitzadors dels equipaments de la Zona Nord. Es tracta d´un torneig de ping pong, que té com a objectiu obrir espais als joves dins dels equipaments i també al carrer, alhora que fomenten esports alternatius al bàsquet o al futbol.

I com cada setmana acabarem amb un repàs a l´agenda cultural de la setmana que avui comença, amb una menció destacada a l´exposició ´El tebeo aragonés´ que es pot visitar al centre cívic Can Basté fins dissabte.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies